Welkom!

Welkom bij Storybody Tattoo, mijn tatoeagestudio. Na een lange zoektocht door de kunsten, van potloodtekeningen tot pastelschilderijen en van toneel tot zang, vond ik mijn roeping toen ik in 2009 Tattoo Studio Dronten binnen stapte voor mijn eerste tatoeage. Ik wist meteen dat hier mijn weg lag. Twee jaar lang heb ik me bekwaamd in de kunst van het tatoeeren. Chris Tattoo in Den Helder en Upper Ten Tattoo in Amsterdam brachten mij de basisvaardigheden bij. Daarna waren er vele modellen bij wie ik tatoeages mocht zetten, waardoor ik de mogelijkheid kreeg mijn techniek te verfijnen en mijn eigen stijl te ontwikkelen. 

Sinds januari 2011 is Storybody Tattoo een feit. SbT is een jonge, dynamische tatoeagestudio die investeert in zijn klanten. Ik geloof dat het zetten van een tatoeage een serieuze beslissing is waar je de tijd voor moet nemen. Een tatoeage bij SbT begint daarom altijd met een vrijblijvend intake gesprek. In dit gesprek bespreken we je verwachtingen en nemen we de details van de tatoeage door. Ik adviseer klanten grondig. Als je wensen erg specialistisch zijn, zal ik niet aarzelen om je door te verwijzen naar collega’s die uitblinken in een bepaalde discipline van het vakgebied. Als er een klik is, maken we direct een afspraak voor het zetten van de tatoeage. Afspraken zijn mogelijk op vrijdag en zaterdagochtend. Het kan dus gebeuren dat er wat tijd zit tussen de intake en de afspraak.

Ik sta voor een goede tatoeage die op een heel individuele en respectvolle manier gezet wordt. Daarom neem ik graag alle tijd voor je. In de studio heerst een bijna meditatieve rust. Dit alles om van het zetten van de tatoeage een plezierige herinnering en prettige ervaring te maken. 

Dus loop je rond met het idee om een tatoeage te laten zetten, aarzel dan niet en maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Ik help je graag verder.
© 2024 Copyright Storybody Tattoo, alle rechten voorbehouden, neem contact met ons op via bob@storybody-tattoo.nl
Ontwerp door Eefje Koch en Cox IT Producties, website door Cox IT Producties